Top-koepel.be is de Lichtkoepel specialist van België

Lichtkoepel specialist

Top-koepel.be is een echte lichtkoepel specialist. Je vind hier verschillende soorten lichtkoepels van hoge kwaliteit tegen een gegarandeerde lage prijs. Er geldt namelijk een laagste prijs garantie dus je betaalt altijd de laagst mogelijke prijs. 

Lichtkoepel specialist voor extra daglicht

Lichtkoepel specialistEen lichtkoepel is ideaal om extra daglicht in je woning binnen de laten. Bijvoorbeeld in een badkamer, uitbouw of garage. De meeste lichtkoepels worden gebruikt op een plat dak maar er zijn ook varianten die gebruik kunnen worden op een schuin dak.

Complete sets of losse koepels

Bij top-koepel.be kun je kiezen uit verschillende soorten lichtkoepels. Je kunt kiezen uit complete sets of alleen losse lichtkoepels wanneer je geen dagopstand nodig hebt. Er zijn verschillende vormen, kleuren en materialen waaruit je een keuze kunt maken. Zo zijn de lichtkoepels gemaakt van polycarbonaat of acrylaat. Acrylaat is goedkoper maar polycarbonaat is slagvast en daarmee ook inbraakwerend.

Verschillende wanddiktes

Lichtkoepel specialistDaarnaast kun je kiezen voor verschillende wanddiktes. Er zijn enkelwandige en dubbelwandige lichtkoepels maar ook driewandige en superisolerende koepels. De enkelwandige koepel is wel stevig maar isoleert minder goed. Deze koepel wordt vooral gebruikt in ruimtes die niet verwarmd hoeven worden. De dubbelwandige lichtkoepel wordt het meest gebruikt. Het verlies van warmte via de koepel wordt beperkt door de dubbele wand. De driewandige koepel isoleert nog beter en biedt bovendien bescherming tegen kou en warmte. Met de superisolerende lichtkoepel heb je echt nooit meer last van temperatuurverschillen. Deze lichtkoepel is het best isolerend.

Eenvoudig online bestellen

Je kunt de lichtkoepels eenvoudig online bestelen bij de lichtkoepel specialist top-koepel.be. De levertijd bedraagt ongeveer anderhalve week, afhankelijk van het type en de grootte. Betalen gaat veilig met Mister Cash, bankoverschrijving of creditcard. Heb je vragen dan kun je deze altijd stellen aan de klantenservice. Zij zijn telefonisch bereikbaar en via e-mail. Op de website vind je het volledige assortiment lichtkoepels.