Ben jij al overtuigd van beton ciré in het interieur?

Als je aan een Beton ciré interieur denkt , roept het nauwelijks ideeën op voor een stijlvol decor, maar wanneer het op de juiste manier wordt gebruikt, kan beton een eenvoudig niveau van industriële chic aan je huis toevoegen voor een super stijlvolle look.

Beton is een geweldige manier om van een ruimte een minimalistische en rustieke oase te maken, en het is veel veelzijdiger dan je zou denken. Het is ook behoorlijk milieuvriendelijk. In tegenstelling tot zijn neef cement, waarmee het vaak wordt verward, wordt Beton ciré gemaakt van gerecyclede materialen.

Als je nog steeds moeite hebt om je iets anders voor te stellen dan een koude en onafgemaakte look met een betonnen interieur, dan zijn we hier om te proberen het je anders te laten zien. Er is zoveel keuze met beton waar je echt niet aan zou denken, maar verschillende stijlen zijn gemakkelijk te implementeren. Het unieke aan beton dat het zo nuttig maakt, is dat het enorm kneedbaar is voordat het hard wordt. Dit betekent dat het gebruik van stempels en mallen dit materiaal verandert in een enorm veelzijdig element van interieurontwerp. Bovendien is het erg goedkoop, afhankelijk van de kosten van de afwerking die u kiest, en is het erg gemakkelijk te onderhouden, met slechts af en toe een dweil nodig als onderhoud!

Betonnen vloeren

Om te beginnen met de basis, kan een simpele matte betonnen vloer echt prachtig werken in bepaalde ruimtes. Het kan zo gemakkelijk worden opgetild met een paar eenvoudige rustieke tapijten of een paar minimalistische meubels. Omdat het vrij neutraal en onopvallend is, kan het fungeren als een sterke basis voor uw decor waarop moet worden gebouwd. Met betonnen vloeren kunt u mallen gebruiken om verbazingwekkend realistische effecten op uw betonnen vloer te creëren, zoals een effect met korrelige prints.

We houden van het uiterlijk van beton dat op muren wordt gebruikt en het kan worden gebruikt als een fantastische basis voor een interieur, waardoor je een leeg canvas hebt om fantastische ruimtes op te bouwen. Het ziet er vooral effectief uit in industriële ruimtes zoals verbouwde lofts of magazijnen. Voeg details toe zoals metalen lampen om je stijlvolle betonnen interieur af te werken.

Betonnen muren

Betonnen muren kunnen worden gebruikt om een ​​grote hoeveelheid diepte en textuur aan uw huis te geven. Het gebruik van verschillende soorten beton, zoals een versleten stijl zoals deze, geeft een prachtig, armoedig, chique mediterraan gevoel. Het zorgt voor een verrassend warm en huiselijk gevoel dat je nooit zou kunnen voorstellen in een betonnen interieur!