Mijn nieuwe tuinset via tuinmeubelen.be

tuinset-carry_1Een paar maanden geleden zijn wij verhuisd naar een wat kleinere woning maar wel met een wat grotere tuin, dat wilde wij graag aangezien mijn vrouw nog al van tuinieren houdt. We hadden de afspraak dat als we een grotere tuin zouden hebben dat er dan een nieuwe tuinset inkomt aangezien ik het nog wel eens lekker vindt om met mooi weer buiten te zitten en te relaxen in de zon. Ik moest alleen wel op voorwaarde dan zelf op zoek gaan naar een mooie tuinset die bij ons huis past. Na wat zoeken op internet kwam ik uit bij een perfecte website van tuinmeubelen.be waar ik maar eens een kijkje heb genomen.tuinset-leena_1

Prachtige nieuwe uitstraling

Toen ik eindelijk een mooie set had gevonden heb ik hem meteen besteld, gelukkig konden we op afspraak laten bezorgen aangezien wij allebei werken waardoor we pas laat thuis zijn en er dan niemand is. Na een paar dagen kregen we alles binnen, ik had er meteen een bijpassende parasol bij besteld voor mijn vrouw die altijd graag een gedeelte in de schaduw ligt. Toen we alles binnen hadden gekregen was het gelukkig mooi weer dus we konden alles meteen op zijn plek zetten en afschermen met zeil zodat het niet vies zou worden voor het gebruik. We weten zeker dat we deze zomer er heel rustig bij zitten en helemaal tot rust komen met onze nieuwe tuinset.tuinset-marla1