Ga alleen voor het mooiste gazon in je tuin

kunstgras leggen

Vaak wordt onderschat wat een werk kunstgras leggen is, wil je een mooi en vooral goed resultaat dan moet je weten wat je moet doen. Hoe groter het gazon is, hoe moeilijker het is om het kunstgras te leggen. Is het gelegd door de specialist van grasengroenkunstgras.be dan gaat je grasmat minimaal tien jaar mee. Het is dus zeker de moeite waard om na te denken om deze investering te doen, stel je eens voor jarenlang een mooi groene grasmat in je tuin. 

kunstgras leggen

Compleet verzorgd van A tot Z

Je vraagt je vast af wat er allemaal bij komt kijken om de perfecte grasmat te krijgen in de tuin, het is mogelijk met kunstgras leggen het complete plaatje uit te besteden. Dit is ook aan te raden, op deze manier weet je zeker dat je een perfect resultaat hebt en een grasmat waarvan je altijd al gedroomd hebt. Tot aan het afvoeren van oude grond en materialen kun je aan het bedrijf overlaten, moeten de kanten opgesloten worden wordt ook dit meegenomen. Compleet is bij het bedrijf ook compleet zonder nog werk te hebben achteraf.

kunstgras leggen

Voordelige prijzen

Laat je kunstgras leggen dan wordt er een vaste prijs per vierkante meter gerekend. Naarmate er meer werkzaamheden moeten worden gedaan stijgt de prijs per vierkante meter, dit kun je naar eigen inzicht indelen. Wil je bepaalde werkzaamheden nog zelf doen dan is dit ook mogelijk om kosten te besparen, tijdens een gesprek vooraf kom je overeen wat wel en niet gedaan moet worden.