De zoektocht naar luxe tuinbanken is gestart!

loungeset

loungeset Leuke zoektocht

Het zal voor sommige mensen best saai klinken, maar ik vond mijn zoektocht naar luxe tuinbanken echt heel leuk. Op het internet kon ik lekker surfen en zoeken op allerlei woorden, zodat ik veel webshops van tuinmeubelen tegen zou komen. Daar wilde ik inspiratie op doen en kijken wat de gemiddelde luxe tuinbanken nou eigenlijk kosten.

Na wat avonden achter de computer te hebben besteed aan deze zoektocht, kwam ik tot de conclusie dat Dutch Riviera wel al heel vaak voorbij was gekomen. Een webshop die ik ontzettend leuk vind, omdat zij veel design tuinmeubelen hebben. Op dat moment had ik nog niet naar de prijzen gekeken, maar ik wist wel al precies welk soort tuinbank ik wilde hebben.

Toen ik nogmaals terugkeerde naar Dutch Riviera, wist ik het zeker: deze loungeset zou van mij gaan worden! De prijzen vielen mij namelijk erg mee, in verhouding met de kwaliteit die Dutch Riviera biedt. Over hen heb ik alleen maar goede verhalen gehoord. Veel mensen hebben al jaren dezelfde loungesets in hun tuin staan, die er nog steeds prachtig uit zien. Die komen van Dutch Riviera!

Dat wilde ik ook dus ik heb mijn bestelling geplaatst. Een prachtige luxe tuinbank komt deze week mijn kant op!