5x waarom iedere klusser een lijmkam zou moeten kopen

5x waarom iedere klusser een lijmkam zou moeten kopen

Waarom je een lijmkam zou moeten kopen

Een lijmkam kopen, dat doe je niet elke dag. Maar voor doe-het-zelf projecten kan het een geweldige tool zijn die je tijd, moeite en vieze handen bespaart. In dit artikel hebben we allerlei redenen waarom je een lijmkam zou moeten kopen voor je op een rij gezet.

1. Efficiënt

De nummer één functie van een lijmkam is natuurlijk om je te helpen om lijm gelijkmatig aan te brengen en te verspreiden. Het is vooral handig als je met grote oppervlakken werkt, zoals bijvoorbeeld bij het tegelen van een badkamer. En lijmkammen kopen kan gewoon online. Als dat niet efficiënt is!

2. Makkelijk schoon te maken

Het schoonmaken van een lijmkam is zo gedaan, dat scheelt je veel tijd. Na het gebruik hoef je de kam slechts af te strijken aan een oude krant, te spoelen onder water en eventueel een beetje zeep te gebruiken. Zo blijft de lijmkam in goede staat en kun je hem jarenlang gebruiken.

3. Lijmkammen zijn veelzijdig

Lijmkammen zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Niet alleen de breedte van de kam varieert, maar ook de grootte van tanden. Je kunt er verschillende soorten lijm mee aanbrengen, zoals bijvoorbeeld lijm voor behang, maar ook voor vloer- en wandtegels.

4. Kostenbesparend

Lijmkammen zijn niet al te duur, en als je van plan bent om veel doe-het-zelf projecten te doen, is het kopen van een lijmkam extra voordelig omdat hij herbruikbaar is en je niet steeds een nieuwe lijmkam hoeft te kopen.

5. Ook voor professioneel gebruik

Lijmkammen worden niet alleen gebruikt voor doe-het-zelf projecten, maar zijn ook een onmisbaar gereedschap voor professionals.

Lijmkam onmisbare tool voor klussers

Een echte doe-het-zelver kan niet zonder een lijmkam in zijn gereedschapskist. Het is een geweldige tool, die gegarandeerd van pas komt tijdens het klussen. Zo kun je de lijm gemakkelijk over het oppervlak verdelen zonder dat je vieze vingers krijgt. Doordat hij ook gemakkelijk schoon te maken is, kun je hem bovendien meerdere keren gebruiken. Kortom: een lijmkam is een slimme investering voor iedere doe-het-zelver! Heb je er nog geen? Je kunt ze kopen in de bouwmarkt of online bestellen.