De beste flexlijm voor tegels

De beste flexlijm voor tegels

Ideale flexlijm voor tegels

Wilt u uw woning een make-over geven? Wilt u dat doen door middel van het plaatsen van nieuwe tegels? Of het nu gaat om een tegelwand of een tegelvloer, een goede flexlijm is in dat geval verstandig. Met een goede flexlijm bevestigt u namelijk eenvoudig, snel en effectief diverse soorten tegel aan uw vloeren en wanden. Benieuwd waar een goede flexlijm aan moet voldoen? Lees dan snel dit blog!

Goede flexlijm voor verschillende soorten tegels

Een goed flexlijm voor tegels is er eentje die toegepast kan worden voor diverse soorten tegels. Kies voor een flinke verpakking van 15 kg of meer om er zeker van te zijn dat u voldoende heeft. Let er daarnaast op dat u met deze flexlijm tegels kunt leggen van veel verschillende soorten materialen zoals keramisch tegelwerk, glas- en porselein mozaïek, betontegels en vochtongevoelige natuursteentegels. Daarnaast is een goede flexlijm relatief zuinig ten opzichte van andere lijmsoorten en is deze ook te gebruiken voor het verlijmen van bepaalde bouwplaten zoals gipsplaten, isolatieplaten van hardschuim en steenwol en tegelelementen (hardschuimisolatieplaten met mortelcachering aan twee kanten)

Leg uw droomvloer- of wand

Naast de ideale flexlijm heeft u natuurlijk ook de juiste kwaliteit tegels nodig voor uw woning. Kies daarom altijd voor een ervaren specialist die een breed aanbod aan soorten, vormen, kleuren en maten tegels heeft. U heeft dan namelijk meteen de mogelijkheid om allerlei soorten tegels te mixen om zo tot uw droomvloer of droomwand te komen. Door voor de juiste tegels te kiezen én de juiste flexlijm, weet u zeker dat u uw ideale vloer of wand krijgt die ook nog eens goed bevestigd zit!

Top interieur met toplijm

Wat voor een soort tegels u ook wil in uw woning. Of u nu gaat voor klassiek, modern of landelijk. Met de ideale flexlijm krijgt u de tegelwand of tegelvloer die u altijd al wilde hebben. Benieuwd naar meer tips op het gebied van klussen? Hou dan vooral ons blog goed in de gaten.