Welkom bij Woodstock, duurzaam vervaardigde houten panelen tegen een scherpe prijs

Welkom bij Woodstock. 

Werkt u als zelfstandig ondernemer in de bouw en verricht u timmerwerkzaamheden? Woodstock biedt u eiken panelen aan tegen en scherpe prijs. Bij ons kunt u een eiken paneel kopen voor diverse doeleinden. Wij leveren tafelbladen van echt eiken, keukendeurtjes en tafelpoten. Wij leveren aan interieurbouwers en timmerbedrijven. 

Waarom een eiken paneel kopen bij Woodstock? 

Woodstock is een organisatie die zich heeft gespecialiseerd in het bestellen en leveren van eiken panelen. Wij richten ons op kwaliteit voor een scherpe prijs maar ook op duurzaamheid. Wij vinden het belangrijk om ons steentje bij te dragen aan het behoud van het milieu. Ons hout wordt vervaardigd onder verantwoorde omstandigheden zodat u uw eiken paneel met een goed gevoel kunt aanbieden aan uw klant. Als ZZP-er kunt u ook een eiken paneel bij ons bestellen. U kunt zich eenvoudig registeren via de website. 

 Slavonisch eikenhout van hoge kwaliteit. 

Wanneer u een eiken paneel wilt kopen bent u op zoek naar kwalitatief hoogwaardig materiaal. Eikenhout staan bekend om zijn onverwoestbare eigenschappen. Wanneer u bij Woodstock een eiken paneel koopt kunt u er op vertrouwen dat u de hoogste kwaliteit krijgt voor een aantrekkelijke prijs. 

Ons eikenhout is afkomstig uit Kroatie. Slavonisch eikenhout staat bekend als één van de beste eikensoorten ter wereld omdat dit hout door zijn langzame groei niet zo onderhevig is aan werking. U kunt uw eiken paneel kopen en op maat laten maken. Wij leveren maatwerk met als voordeel dat u zo min mogelijk zaagverlies heeft en daardoor zo min mogelijk restmateriaal over houd. 

De Bospercelen waar het hout gekapt wordt voor onze productie zijn aangewezen door de lokale overheid. Het is verplicht om voor iedere boom die gekapt wordt, een nieuwe aan te planten. Zo houden wij de natuur in stand. 

U kunt bij ons ook een eiken paneel kopen die al op voorraad is. U heeft het product dan sneller in huis. De beschikbaarheid van onze voorraad wordt regelmatig gecontroleerd en bijgewerkt. Wij bieden veel standaard maten uit voorraad aan. Daarnaast kunt u ook een keuze maken uit onze restanten. 

Uw bestelling wordt geleverd tegen lage leveringskosten. Deze worden berekend afhankelijk van uw bestelling. U kunt uw bestelling ook afhalen. 

De levertijd van uw bestelling is afhankelijk van de door u gekozen bewerking en afmeting.  

 Service op maat. 

Na bestelling informeren wij u over de verwachte leveringstermijn. Wanneer u grote hoeveelheden wilt afnemen of spoed leveringen zoekt neem dan contact met ons op zodat wij u een aanbieding op maat kunnen doen.