Wat kost een TV wand op maat?

De prijzen voor een tv wand kunnen flink uiteen lopen. Uiteraard zullen de kosten voor een TV wand bestellen op maat een stuk hoger liggen, dan wanneer je kiest voor een standaard uitvoering. Toch is het zeker het overwegen waard om hier eens goed naar te kijken. De televisie is immers toch enorm aanwezig in de meeste woonkamers, waardoor het des te belangrijker is dat deze niet alleen praktisch is, maar ook mooi! Je Tv wand maakt namelijk voor een dusdanig groot gedeelte deel uit van je interieur, dat je hier wel degelijk rekening mee moet houden. Om je een idee te geven wat de kosten zijn voor een TV wand, hebben we hier een aantal zaken voor je op een rijtje gezet. Het is namelijk afhankelijk van allerlei verschillende factoren, wat je uiteindelijk kwijt bent voor een TV wand bestellen op maat.

Wat is een TV wand?

Alvorens we verder gaan met de prijs van een TV wand op maat, is het goed te weten wat het nu eigenlijk is. Bij de meesten is het waarschijnlijk wel bekend, maar voor degene die het (nog) niet kennen, is een TV wand een extra wand die je voor je normale wand plaatst. Je kunt ervoor kiezen om je televisie hierin te verwerken, maar ook een muziekinstallatie of allerlei andere zaken behoren tot de mogelijkheid. Een sfeerhaard is bijvoorbeeld een ontzettende mooie toevoeging aan je interieur. Maar ook een soundbar behoort natuurlijk tot de mogelijkheden.

Meer dan alleen een TV wand

Het grote voordeel van een TV wand bestellen op maat, is dat je helemaal zelf kunt bepalen hoe deze eruit komt te zien. Waar de één hem puur praktisch gebruikt, is het voor de ander een absolute toevoeging aan het interieur. Je kunt je voorstellen, dat het prijskaartje iets anders is wanneer je er ook voor kiest om er bijvoorbeeld een sfeerhaard in te laten verwerken. Zo kun je het dus zelf zo gek maken als dat je dit zelf wilt. De meeste TV wanden op maat beginnen bij een bedrag van tussen de 1.500 – 3.000 euro. Uiteraard zit bij deze prijs de montage volledig in. Zo hoef je je dus niet druk te maken over het feit dat hij alsnog geplaatst moet worden.

Waarom kiezen voor een TV wand?

De meeste mensen kiezen voor een TV wand, om ervoor te zorgen dat alles netjes kan worden weggewerkt. Kabels en andere elektronica wil je namelijk het liefst buiten het gezichtsveld hebben. Door een TV wand te plaatsen is dit geen enkel probleem meer. Je zult merken dat dit een absolute toegevoegde waarde is voor ieder interieur. Niet alleen praktisch, maar ook decoratief is de TV wand een absolute aanrader.