Overkapping aan schuur

Overkapping aan schuur

Overkapping aan schuur – Voordelen

Zit u eraan te denken een overkapping in uw tuin te plaatsen? Een overkapping biedt altijd een verrijking van het woongenot. De vraag is: waar laat u uw overkapping plaatsen? Eén handige plek om een overkapping te plaatsen, is tegen de schuur. Dit biedt namelijk veel voordelen. Welke voordelen zijn dat? Daar vertellen we in dit blog meer over. Lees snel verder!

Werkruimte

Gebruikt u uw schuur vooral als werkplek om te klussen? Dan is een overkapping tegen schuur aanzetten een verrijking van deze werkplek. Zo kunt u ook in het najaar en bij slechter weer onder de overkapping verder klussen en hoeft u zich niet tegen te laten houden door de weersomstandigheden. Een goede overkapping is uitstekend bestand tegen de elementen en (heftige) weersomstandigheden.

Lekker ontspannen

Gebruikt u uw schuur juist als een soort tuinhuisje om te ontspannen? Dan is een overkapping eraan een fijne uitbreiding van deze plek. U kunt uw overkapping dan als veranda gebruiken. Zet er een tafel en wat tuinstoelen onder en u geniet heerlijk onder uw overkapping van een lekkere zomeravond met een hapje en een drankje. Wilt u er ook in het najaar onder ontspannen? Plaats er dan ook een houtkachel onder!

Meer opbergruimte

Met een overkapping aan uw schuur heeft u meer opbergruimte. Gebruikt u uw schuur bijvoorbeeld als een plek om fietsen te stallen? Dan kunt u uw fietsen ook kwijt onder de overkapping. Zo heeft u uw fiets sneller erbij gepakt en sneller weggezet. Zo bespaart u tijd en moeite. Daarnaast heeft u op deze manier meer ruimte over in uw schuur om andere spullen op te bergen.

Lees meer

Wilt u meer tips & tricks op het gebied van wonen en klussen? Lees dan nog meer van onze blogs.