LED INBOUWSPOTS; GEMAKKELIJK ENERGIE BESPAREN

Tegenwoordig wordt er steeds meer gehamerd op het besparen van energie. Niet alleen fabrieken en grote bedrijven letten hier op, ook een groot percentage van de mensen thuis begint zich te realiseren dat ze op hun energieverbruik moeten letten. Gelukkig zijn er veel simpele tips om uw energieverbruik aanzienlijk te reduceren. Wij zetten 4 gebieden op een rij waar u gemakkelijk uw energieverbruik kunt inperken.

Verwarming: op verwarming is veel energie te besparen. Zorg er bijvoorbeeld altijd voor dat uw radiatoren vrij zijn, dat wil zeggen zorg ervoor dat er geen banken of gordijnen in de weg zitten. Daarnaast moet u proberen om alleen te verwarmen daar waar het nodig is, houdt bijvoorbeeld deuren naar onverwarmde ruimtes zo veel mogelijk gesloten.

LED inbouwspots: ook op het gebied van verlichting valt er een hoop energie te besparen. Vervang bijvoorbeeld uw ouderwetse gloei- of halogeen inbouwspots door LED inbouwspots en u zult merken dat op relatief korte termijn u toch een hoop energie bespaart. Met LED inbouwspots bespaart u maximaal terwijl u toch geniet van een hoop sfeer. Bestel Inbouwspots LED bij www.inbouwspotsledshop.be; Topkwaliteit voor de beste prijs.

Water: ook met uw watergebruik valt een hoop energie te besparen. Het zou u verbazen hoeveel energie en dus geld hiermee verloren gaat. Laat bijvoorbeeld niet de kraan lopen tijdens het tanden poetsen, scheren of wassen. Dit kost namelijk een hoop water. Daarnaast is het beter om kort te douchen dan om een bad te nemen. Dit scheelt al gauw 40 tot 70 liter water per keer.