Altijd een badkamer tegel die past bij Tegelmegashop.be!

Tegels voor de badkamer bestelt u snel, eenvoudig en voordelig bij Tegelmegashop.be. Ondanks dat onze gehele assortiment uit kwalitatieve A-merken bestaat, zijn wij de goedkoopste online aanbieder van vloertegels. Voor alle badkamervloer tegels geldt dat wij het hele jaar door een scherpe, lage prijs bieden. En niet onbelangrijk om hierbij te vermelden; Wij doen nooit concessies op het gebied van kwaliteit. Alle tegels zijn topkwaliteit (1e keus) van A-merken. Badkamer vloertegels; Voordelig & Snel bij Tegelmegashop.be.

Tegelmegashop

Waar moet ik op letten?

Waarbij enkele jaren geleden nog specifieke ‘badkamertegels’ verkocht werden met het oog op slijtage en onderhoudsvriendelijkheid is dit tegenwoordig bijna niet meer van toepassing. De keuze in specifieke badkamervloertegels neemt enorm af. Tegenwoordig worden er vaak woonkamers tegels gebruikt voor de badkamer. Hierbij is het belangrijk om te vermelden dat bijna alle keramische tegels over de juiste kwalificaties beschikken om goed te kunnen dienen als tegel voor de badkamervloer! Let u hierbij wel op een R9 waarde. Dit houdt namelijk in dat de tegel als “antislip” gebruikt kunnen worden. In de badkamer worden de vloertegels uiteraard nat en een antislip badkamertegels voorkomt gladheid.

En ook niet onbelangrijk, wilt u een super strak eindresultaat (en dat is vaak gewenst, zeker voor de badkamer), kies dan voor gerectificeerde tegels. Gerectificered wordt ook wel eens ‘strak gezaagd’ genoemd. Hiermee kunt u een strak en tijdloos resultaat verkrijgen, omdat deze ‘strakker’ tegen elkaar gelegd kunnen worden en de voegen dus kleiner (lees: dunner) zijn. Dit resulteert in een prachtige badkamer!

De mogelijkheden op het gebied van stijl zijn enorm. De hoofdstijlen op het gebied van badkamers op dit moment zijn de volgende; Betonlook (waarbij de trend rustiek is en steeds ‘grovere’ betonlook tegels uitkomen), Natuursteen look (romantisch travertin, maar vooral ook stoer hardsteen), decoratief (portugese en marokkaanse cementtegel look) en natuurlijk ook Zweeds (houtlook). Wat uw stijlvoorkeur ook is, bij Tegelmegashop.be vindt u altijd een passende tegel.

TIP: gebruik dezelfde tegel voor de wand en de vloer, maar kies voor een afwijkende kleurtint, dit mag tegenwoordig ook!