3 tips om een vloer uit te kiezen

Veel mensen raken snel verveelt, en dus ook met hun vloer. Zo willen mensen snel een nieuwe vloer maar hebben ze ook moeite met keuzes maken. Het moeilijke aan het kiezen van een vloer is namelijk dat je je heel moeilijk kan voorstellen of het mooi gaat worden of niet. Daarnaast is er ook heel veel keuze, ga je voor een betonvloer of juist voor een mooie houten vloer? Dit heeft natuurlijk alles te maken met persoonlijke smaak. In dit artikel geef ik 3 tips om jouw te helpen met het uitkiezen van een vloer.

Baseer je keuze op de ruimte

De ruimte waar jij een nieuwe vloer wilt is erg belangrijk. Of je een nieuwe vloer wilt in je keuken of in je badkamer is erg belangrijk. Zo moet je bijvoorbeeld een vloer kiezen die vochtbestendig is voor in de badkamer. De eerste stap is dus bekijken voor welke ruimte jij een nieuwe vloer wilt.

Gebruik van de vloer

Heb je huisdieren of kinderen? Dan is er een grote kans dat je je vloer anders gebruikt dan een stel zonder kinderen of huisdieren. Je vloer moet ook praktisch zijn dus neem dit ook in gedachte bij het kiezen van een vloer. Bedenk ook goed hoe lang je de vloer wilt gaan gebruiken. Als je deze voor maar een korte periode wilt gebruiken, is het zonde om heel veel geld uit te geven.

Effecten in jouw huis

Heb je een klein huis? Dan is het belangrijk dat je een vloer kiest waardoor je huis juist groter lijkt. Lichte en koele kleuren kunnen hier heel goed mee helpen.

Ben jij er nog niet helemaal uit? Neem dan eens een kijkje op www.lucon.be en laat je inspireren.